Hutter&Schrantz Hungária Kft.

Rostaszövet négyzetes lyukkal és köztes hullámokkal

Termékleírás

Felhasználás:

A hullámrácsot nedves, nem túl nagy koptató hatású ömlesztett szemcsés anyagok rostálásához használhatjuk. A vékony drótok megakadályozhatják az ún. hídképződést. Rostagépekben, a nagy gyorsulási érték mellett bizonyos vágóhatásuk is van. A hullámrácsok rövidebb élettartamúak, mint a drótszövetek, de kiemelkedő a rostálási teljesítményük. Esztétikus megjelenésük miatt más anyagból gyártva kitűnően alkalmas kerítések, különböző burkolatok, tetszőleges térelválasztók stb. kialakítására is. téglalap alakú lyukkal és köztes hullámokkal készült drótszöveteket szintén ömlesztett szemcsés anyagokhoz használhatjuk, de lényegesen nagyobb rostálási teljesítményre képesek. Ideálisan alkalmazhatók akkor, ha a rostálandó anyag nagyrésze az elválasztási szemcsenagyságból áll. Az elválasztás élessége lapos vagy hosszúkás szemcsék esetén a lapos vagy hosszúkás és a négyzetes szemcsék arányától függ.

Alapanyag:

Magas kopásállóságú rugóacéldrót DIN 17223/1A szabvány szerint, vagy rozsdamentes rugóacéldrót DIN 17224 szerint (alapanyag.: 1.4310)

Szállítási forma:

Tekercsben, konkrét táblaméretre vágva, vagy igény szerinti feszítőperemmel ellátott kész rostaként.

Lyukméret:

A hullámrostákat minden esetben a megrendelő kívánságai alapján, megbeszélés szerinti lyukméretekkel és drótátmérőkkel készítjük.

Szerelési útmutató:

A hullámrács-rostákat lehetőleg óvatosan kell feszíteni. A feszítettséget gyakran kell ellenőrizni és nem szabad őket túlfeszíteni. A feszítésre a legalkalmasabb a poliuretán feszítőelem.

Minden rostacserénél feltétlenül ellenőrizni kell az alátámasztásokon lévő gumibetétek állapotát és szükség esetén cserélni kell őket.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot, keresse munkatársainkat!
Borbély Ferenc 06 20 942 8538 ügyvezető igazgató, értékesítő
Borbély Ferenc
Bankó Gergő 06 20 496 3489 értékesitő
Bankó Gergő
Forró Ildikó 06 20 943 3943 értékesítési vezető
Forró Ildikó
Hutter&Schrantz Hungária Kft.
3000 Hatvan, Lőrinci út 6.
GPS KOORDINÁTÁK: 470 40’ 45.77’ ; 19 40’58.38’
Galéria
NYITVATARTÁS H-Cs: 8:00-15:30
P: 8:00-14:00